01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

delen is het

nieuwe hebben

bmw breeman

Mobiliteitsmeesters zijn de meesterlijke bedenkers van voertuig delen. Dus heb je geen auto, of vind je de aankoop en afschrijving van een tweede auto te hoog, dan kun je gebruikmaken van de diensten van de Mobiliteitsmeesters. Maar zo zijn ze niet direct de markt op gegaan. Daar mochten onze strategie- en designmeesters een handje bij helpen.

Wat we gedaan hebben

  • Merkidentiteit
  • Logo
  • Huisstijl
  • UI design
  • Signing
  • Website

En ze heet

“Wat wordt de naam?”, “Uhm dat verzinnen jullie toch?”, “Natuurlijk!” Na enkele voorstellen en een uitgebreide brainstormsessie kwam de maestro met de naam ‘Mobiliteitsmeesters’. Mobiliteit staat voor vervoer, dynamiek, beweging en actie. Kernwaarden waaraan het beeldmerk naar ons idee moet voldoen. Soms kan een design zo complex zijn, dat het simpel lijkt. Resultaat: een dubbele M die samen een pijl vormen. Mogen we het zeggen? Ja we mogen het zeggen; meesterlijk!

Website roadmap

“Hoe maken we de mensen duidelijk dat het voor particulieren én de zakelijke markt is, zonder beide processen te kruisen?” Daar hebben we ook een doordachte oplossing voor. Bijkomend voordeel van het gebruik van het beeldmerk als pijl gaf ons handvaten om een denkbeeldige roadmap te maken voor (letterlijk) de particuliere kant en de zakelijke kant in de website. Een logische weg die je als bezoeker kiest en volgt. Onderweg wordt alle nodige informatie aangeboden en zo rol je van het ene gemak in het andere en ben je aan het eind van het verhaal overtuigd, voertuigdelen biedt alleen maar voordelen.

Rijdende reclame

“Rijd eens een rondje in die BMWi3.”

Beleving: een 10. “Maar hoe herken je een deelauto van jullie op straat? Moet daar niet een opvallend design voor gemaakt worden?” Zo gezegd zo gedaan. Mocht je op Goeree-Overflakkee een rondje willen doen in zo’n gave BMWi3, dan snel even registreren bij mobiliteitsmeesters.nl