01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

Wat gebeurt er

allemaal

in jouw buurt?

Samen0187

Het idee achter Samen0187 is een centraal punt te creeëren, in de vorm van een website. Waar dorpsraden, belangen- & buurtverenigingen, vrijwilligersorganisaties en de gemeente Goeree-Overflakkee informatie en inspiratie kunnen delen. Samen ervoor zorgen dat het inwonersinitiatief en de lokale trots op het eiland kan groeien.


Om Samen0187 te realiseren heeft de gemeente Goeree-Overflakkee een pitch (aanbesteding) uitgeschreven aan diverse partijen. Na een doordachte presentatie met daarin onze uitgewerkte ideeën zijn we gekozen om dit project verder vorm te geven en te realiseren. Na het ontwerpen van het logo en de huisstijl zijn we gestart met het hart van Samen0187; de website. Bekijk hieronder het resultaat en neem eens een kijkje op www.samen0187.nl

Wat we gedaan hebben

  • Website
  • Logo
  • Introductie video

Laten we er samen iets moois van maken!

Door te zoeken op thema's of via de interactieve kaart heb je duidelijk inzichtelijk wat er speelt op het eiland! Deze kaart bevat een uitgebreid filter om specifiek te zoeken naar een activiteit of initiatief in een dorpskern. Ook bevat de website de mogelijkheid om ideeën aan te melden. Natuurlijk kan een kalender met evenementen, projecten en activiteiten niet ontbreken.


Achter de schermen gebeurt er ook genoeg! Zo is er een besloten deel ontwikkeld waar dorpsraden met elkaar kunnen communiceren en documenten kunnen uitwisselen door middel van een forum & chat-functie!


Kortom; een mooi en gebruiksvriendelijk platform voor en door bewoners van Goeree-Overflakkee.